Воробець, Н. І.Вічко, О. І.Червепова, В. Г.Щеглова, Н. С.Новіков, В. П.2009-09-152009-09-152008Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою / Н. І. Воробець, О. І. Вічко, В. Г. Червепова, Н. С. Щеглова, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 107-112. – Бібліографія: 9 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/1738Запропоновано оптимальні умови культивування природної асоціації "тибетський грибок" з метою отримання функціонального напою. Вивчено антибіотичну стійкість асоціації та антимікробні властивості напою, отриманого внаслідок культивування вищезгаданої асоціації. Досліджено мікробний склад природної асоціації “тибетський грибок”. Optimal cultivation terms of “tibet’s fungii” were offered in order to get the functional drink. Antibiotic firmness and antibacterial properties of the drink were studied, which was received in the result of cultivation of this association. Bacterial composition of natural association “tibet’s fungii” was investigated.Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напоюArticle