Проблеми інноваційного розвитку підприємств транспортного машинобудування України - Виклюк М. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Здійснено аналіз та оцінку поняття “інновація” та інноваційного розвитку підприємств транспортного машинобудування, висвітлено проблеми розвитку та фактори, що стримують їхній інноваційний розвиток, подано висновки і пропозиції щодо його удосконалення. Analysis and estimation of concept of “innovation” and innovational development of transport machine building enterprises is made in the article. The problems of development and factors that restrict the innovational development are outlined. The conclusion and propositions about its improvement are made.