Правозастосовна політика у сфері захисту прав людини в контексті асоціації України до ЄС - Ортинський, В. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто теоретичні засади правозастосовної політики у сфері захисту прав людини в контексті асоціації України до Європейського Союзу. Визначено напрями підвищення ефективності правозастосування на підставі аналізу рішень Європейського Суду з прав людини щодо застосування положень Конвенції про захист прав людини та основних свобод у національній правозастосовній діяльності. Рассмотрены теоретические основы правоприменительной политики в сфере защиты прав человека в контексте ассоциации Украины в Европейский Союз. Определяются направления повышения эффективности правоприменения на основе анализа решений Европейского Суда по правам человека по применению положений Конвенции о защите прав человека и основных свобод в национальной правоприменительной деятельности. In the article the theoretical foundations enforcement policy for the protection of human rights in Ukraine association with the European Union. Identify ways of increasing the efficiency of enforcement based on an analysis of the European Court of Human Rights on the application of the Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms in domestic law enforcement activities.
Правоприменительная политика в сфере защиты прав человека в контексте ассоциации Украины в ЕС
Enforcement policy for the protection of human rights in Ukraine association with the US
Keywords: захист прав людини та громадянина; правові засади; правозастосовна політика; рішення Європейського Суду з прав людини; защита прав человека и гражданина; правовые основы; правоприменительная политика; решения Европейского Суда по правам человека; human rights and citizen; legal basis; policy enforcement; the decision of the European Court of Human Rights