Метод захисту документів на основі фракталів - Дронюк, І.; Рибалко, Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Запропоновано метод захисту друкованої продукції, який ґрунтується на основі фракталів. Подано алгоритми побудови захисних елементів на основі теорії фракталів та приклади застосування для захисту документів. The method of printing security, which is based on fractals. There are presented security elements algorithms based on fractal theory and application examples for document security.
Keywords: фрактали; захист документів; гільйоші; fractals; document security; guilloche