Проблеми пошуку критерію відбору пріоритетів еономічного розвитку регіону на прикладі господарства Львівщини - Ярошевич, Н. Б.; Колісник, М. К. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Обґрунтовано необхідність і важливість вибору критерію відбору пріоритетів регіонального економічного розвитку при формуванні і реалізації стратегії розвитку регіону. Розглянуто проблеми відбирання пріоритетів економічного розвитку регіону на основі трьох критеріїв – інвестиційної привабливості галузей регіону; конкурентоспроможності регіонального господарського комплексу та інноваційного підприємництва на прикладі господарства Львівської області. In the article the basic attention is inverted to the problems of research criteria of regional economic development priority’s choosing. It is necessary to apply criteria of regional economic development priority for making region development strategy. Such criteria’s as investment of branches of economy, competitiveness of regional complexes, innovation enterprising are considered here. For example on Lviv region economic the problems of choose of criteria of regional economic development priority are analyzed in the article.