Вплив кута відведення струменів на роботу напірного розподільчого трубопроводу - Чернюк, Володимир; Орел, Вадим; Калиняк, Юрій (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Математичним експериментом показано, що кут відведення струменів з напірного розподільчого трубопроводу істотно впливає на нерівномірність шляхової роздачі рідини з нього.
Impact of the stream deflection angle on the pressure water-distribution pipe performance
Keywords: напірні розподільчі трубопроводи; рух рідини змінної витрати; кут відведення струменя