До питання врахування впливу вертикальної рефракції у термічно турбулентній атмосфері - Мороз, О. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Предложен метод определения аномальной вертикальной рефракции в термически-турбулентной атмосфере с использованием специального лазерного устройства. In the technique for the determination of the anomalous vertical refraction in the thermally turbulent atmosphere by special laser device is proposed.