Багатофункціональний оптичний давач - Кремінь, В.Т.; Міюшкович, Є.Г. (Національний університет "Львівська політехніка" , кафедра "Електронні обчислювальні машини", 2002)
Запропоновано принцип побудови високочутливого, завадостійкого універсального оптичного давача на базі реконфігурованого процесора PSoC фірми Cypress MicroSystems. Давач призначений для використання в системах промислової автоматики, побутовій техніці, охоронних системах. The high-sensitivity, noise-resistant optical sensor is proposed. The sensor heart is reconfigurable processor PSoC from Cypress MicroSystems. The sensor can be used in industrial applications, home appliances and security systems.