Дослідження об’єктів кваліметрії неелектричної природи як двополюсників - Походило, Євген; Антонюк, Олена (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Запропоновано порядок досліджень об’єктів неелектричної природи, електрична схема яких невідома. Отримано залежності активної та реактивної складових адмітансу двополюсника від частоти тестового сигналу, яким подано об’єкт дослідження різних рівнів якості. Предложен порядок проведения исследованийо бъектов неэлектрическойп рироды, электрическая схема которых неизвестна. Получены зависимости активнойи реактивной составляющих адмитанса двух полюсников от частоты тестового сигналу, которым подано объект исследования различных уровней качества. The stages of investigating non-electric object, whose electric scheme is unknown, are suggested. The graphs of dependence of active and reactive components of complex conductivity of the bipolar device on the frequency of test signal are given. The different quality levels of the object are investigated by the test signal.