Метод определения толщины слоя покрытия при получении гранулированных композиционных порошков - Лучка, М. В.; Деревянко, А. В.; Забродский, И. M.; Евдокимов, В. А.; Райченко, А. И. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Під час виробництва алмазвміщуючих елементів за традиційною технологією виконується стадія змішування алмазного порошку разом із металічним порошком. Ми змінили цю ситуацію, бо розробили плаковані порошки з металічним покриттям застосувавши технологію коппозиційних електролітичних покритті (КЕП). На базі методу КЕП розроблена новітня технологія покриття крупнозернистого чи мілкодисперсного порошків. At obtaining of diamond containing elements for traditional technology in initial stage one has to make mixing of diamond powder with metallic powder. We have outlet from this situation – the creation of cladded powders with metal coating by technology of composition electroplating coating (CEC). On the base of CEC method the new technology of cladding coarse-graineds or fine-dispersed powders is offered.