Вплив води на епоксидування октену-1 у присутності MoB2 - Макота, О. І.; Трач, Ю. Б.; Никипанчук, М. В.; Пиріг, І. Ю. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Досліджено залежність перебігу епоксидування октену-1 у присутності MoB2 від кількості доданої води. Показано, що в малих кількостях вода пришвидшує процес, а у великих - сповільнює його. The dependence of proceeding of the process of epoxidation of octene-1 in the presence of MoB2 on the quantity of adding water is investigated. It was shown that water in a small quantity speeding up the process but in a great quantity retarding it.
Keywords: 547.71.07