Determination of optimum conditions effect of coal oxidative desulfurization to produce pulverized coal - Prysiazhnyi, Yuriy; Shved, Mariia; Pyshyev, Serhiy; Bilushchak, Halyna; Pyshieva, Anastasia (Lviv Politechnic Publishing House, 2018)
Вивчено вплив складу оксиданту на процес оксидаційного знесірчення кам’яного вугілля низького ступеня метаморфізму, що здійснювався з метою одержання сировини для виробництва пиловугільного палива. На основі сукупності всіх результатів експериментальних досліджень по вивченні вищезгаданого процесу розроблено експериментально- статистичну модель, яка дала можливість встановити оптимальні умови досліджуваного процесу.

The effect of oxidant composition on the oxidative desulfurization of low grade coal has been studied to obtain raw materials for the production of pulverized coal. The experimental-statistical model has been developed that allowed to establish optimum conditions of the investigated process.
Встановлення оптимальних умов процесу оксидаційного знесірчення вугілля з метою одержання сировини для виробництва пиловугільного палива
Keywords: вугілля; сірка; оксидаційне знесірчення; пиловугільне паливо; coal; sulfur; oxidative desulfurization; pulverized coal