Визначення чутливостей параметрів усталеного режиму автогенератора до зміни значень параметрів компонентів - Мандзій, Богдан; Желяк, Роман; Білевич, Євген (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Пропонується методика визначення чутливостей параметрів усталеного режиму в автогенераторах гармонічних коливань у вузловому координатному базисі. Використовуються параметри нелінійних компонентів у режимі великого сигналу. Коефіцієнти чутливості розраховують паралельно з визначенням параметрів усталеного режиму. The technique for determination of sensitivity of parameters of steady-state harmonic oscillators in central coordinate basis is suggested. The nonlinear component parameters are used in large-signal mode. The determination of sensitivity coefficients is carried out in parallel with calculation of steady-state parameters.