Моделювання на основі штучних нейронних мереж з функціональним синтезом додаткових входів - Данилюк, О.; Батюк, Н.; Юрчак, І.; Матвіїшин, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Запропоновано з метою підвищення адекватності нейронного моделювання застосувати штучні нейронні мережі з функціональним синтезом входів.

With the purpose of increase of adequacy neural simulation in the article is offered to apply artificial neural networks with functional synthesis of additional inputs.
Keywords: 621.311