Правове забезпечення інформаційної діяльності в Україні - Князь, С. В.; Георгіаді, Н. Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проаналізовано загальне та спеціальне законодавство України та інших держав, яке регламентує інформаційну діяльність організацій в Україні. На підставі проведеного дослідження виявлено проблеми правового забезпечення інформаційної діяльності і запропоновано шляхи їх вирішення.

In article is analysed general and special legislation of the Ukraine and the other state, which specifies information activity an organization in Ukraine. On base of the called on study are revealled problems of the legal provision to information activity and is offered way of their decision.
Keywords: 338.4