Ризики фінансово-банківської системи країн ЦСЄ у посткризовий період - Седлик, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проведено типологізацію ризиків, виокремлено ризик-фактори, що створюють зовнішній та внутрішній вплив на фінансово-банківську систему країн. Наведено модель управління ризиками банківської системи. З метою мінімізації впливу ризику на діяльність фінансово-банківської системи запропоновано проведення ризик-менеджменту. A typology of risks specifically mentioned risk-factors that create external and internal influence on the financial-banking system countries. Presented a model of risk management of the banking system. In order to minimize the impact of risk on financial activity-banking system prompted a risk management.
Risk of financial – banking system in CEE countries in the post-crisis period
Keywords: ризики; фінансово-банківська система; управління ризиками; ризик- менеджмент; risks; financial and banking system; risk management; risk management