Електронна енергетична структура кристала InN, розрахована на функціях Блоха і плоских хвилях - Сиротюк, С. В.; Краєвський, С. Н.; Кинаш, Ю. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розраховані електронні енергетичні спектри кристала InN у наближенні функціонала локальної електронної густини. Матриця гамільтоніана обчислювалась у змішаному базисі, який містить функції Блоха глибоких електронів та плоскі хвилі. Отримані зонні енергії в InN краще узгоджуються з експериментом, ніж розраховані за методом атомних апріорних псевдопотенціалів. The electronic energy bands in a crystal InN have been evaluated within the electronic density functional theory. The Hamiltonian matrix was derived on mixed basis, including the core Bloch states and plane waves. The obtained band energies show better agreement to experiment than those evaluated by means of ab initio atomic pseudopotentials.
Keywords: структура кристала; функція Блоха; плоскі хвилі; енергетичні спектри кристала