Фінансова стійкість підприємства в сучасній економіці - Мельник, О. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розкрито сучасний зміст сутності і значення фінансової стійкості підприємства. Проаналізовано засадні принципи методів аналізу й оцінювання фінансової стійкості підприємств та їх адекватність сучасним економічним умовам. Modern maintenance of essence is exposed value of financial firmness of enterprise. Ambush principles of methods of analysis and estimation of financial firmness of enterprises and their adequacy modern economic terms are analysed.
Financial firmness of enterprise is in modern economy
Keywords: фінансова стійкість; фінансова рівновага; платоспроможність; ліквідність; абсолютні і відносні коефіцієнти; financial firmness; financial equilibrium; solvency; liquidity; absolute and relative coefficients