Аnalysis and implementation of computing workflows for service-oriented CAE/CAD software - Bulakh, B. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
This paper is devoted to the architectural aspects of integration of workflow management into service-oriented CAE/CAD software capable to run computations on grid resources. The analysis of possible solutions is based on the workflow execution time estimation. The multilevel workflow concept is also described. Розглянуто архітектурні аспекти інтеграції управління робочими процесами в орієнтованій на сервіс CAE/CAD, здатній виконувати обчислення на мережевих ресурсах. Аналіз можливих рішень відбувається на основі оцінки часу виконання робочих процесів. Описано також багаторівневу концепцію робочого процесу.
Keywords: workflow; SOA; grid computing; simulation; робочий процес; орієнтована на сервіс архітектура; мережеві обчислення; моделювання