Формування організаційної структури і управління персоналом підприємств - учасників СЕЗ "Яворів" в умовах ЗЕД - Пунько, Б. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Проаналізовано й узагальнено теоретико-функціональний досвід формування організаційних структур і принципів управління персоналом, методоло¬гічні основи оцінки менеджерських задатків і функцій менеджменту національного й міжнародного рівнів. Обґрунтовано підходи щодо вирішення практичних завдань і цілей організації на основі вдало побудованої управлінської структури підприємств - суб'єктів СЕЗ в умовах зовнішньої економіки. Analyse the theorist-functional experience of shaping the organizing structures and principles of personnel governing, методологические base of evaluation of manadgment deposits and functions of management of national and international levels. Motivated approaches for deciding the practical problems and whole organizations on the base aptly build management structure of enterprises in conditions of external economy.