Українсько-польський та польсько-український інтерпретаційний словник до вивчення навчальної дисципліни "Робототехніка, частина 1" - Скоропад , Пилип (Яроче́нко Я. В., 2024)
Українсько-польський та польсько-український інтерпретаційний словник до вивчення навчальної дисципліни «Робототехніка, частина 1» містить попонад 150 спеціальних термінів. В словнику також подано інтерпретацію актуальних загальновживаних термінів з робототехніки, а також нові слова і вирази, що увійшли в активне вживання за останні роки. Інтерпретаційний словник призначено для студентів спеціальності 172 «Інформаційно-вимірювальні технології», а також для аспірантів, інженерів і техніків. Словник також рекомендовано для початківців при знайомстві з робототехнікою.
Keywords: 80 (038) = 161.2 = 161.1