Залежність результатів синхронної реєстрації пульсових сигналів від зональних умов їх формування - Сторчун, Є. В.; Гліненко, Л. К.; Атаманова, І. В.; Калин, В. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Досліджено залежність розміру та спектра пульсових сигналів від сили притискання перетворювача до тіла людини. Отримано результати оцінки взаємного впливу каналів пульсодіагностичного комплексу через біооб’єкт для різних умов реєстрації сигналів.

Dependence of amplitude and spectrum of pulse signals from force of pressing transducer to a body of the person is studied. The results of estimation of the mutual influencing of channels of pulse diagnostic complex for different terms of registration of signals is carried on.