Метод побудови інтелектуальних агентів аналізу та структуризації джерел простору даних науково-технічної інформації - Литвин, В.; Шаховська, Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Подано визначення наукового проекту та описано методи інтелектуального аналізу та структуризації наукових даних.
Determination of scientific project is given and the methods of intellectual analysis and structured of scientific information are described.