Сватюк, O. P.2017-03-132017-03-132000Сватюк O. P. Організаційні форми управління громадським харчуванням у системі споживчої кооперації України / O. P. Сватюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2000. – № 384 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 185–189. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/36415Науково проаналізована широкомасштабна структура громадського харчування споживчої коопераціїї, а зокрема її організаційна та адміністративна ланки. Regular parameters of economical - financial activity of mass feed of consumer cooperatives, which teal in the area of socifl nourishment. The varied structure of management of mass feed of consumer co-operation - organizing, administrative, branch, social, areal - was analyzed scientificly.uaОрганізаційні форми управління громадським харчуванням у системі споживчої кооперації УкраїниArticle