Інформаційно-розрахунковий метод для визначення теплофізичних характеристик композитних матеріалів - Кужидловський, К.; Лобур, М. М.; Фармага, І. В.; Матвійків, О. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розроблено методику визначення теплофізичних характеристик, зокрема коефіцієнта теплопровідності, питомої теплоємності та густини на основі моделювання розподілу температурного поля в неоднорідних матеріалах. The work is devoted to the development of applied methodology for determination of thermophysical parameters of composite materials.
Keywords: термофізичні параметри; композитні матеріали; теплопередача; математична модель; thermophysical parameter; composite material; heat transfer; mathematical model