Розрахунок витрати сухої частини вологого газу за методом змінного перепаду тиску - Лесовой, Л. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розроблені основні засади вимірювання витрати сухої частини вологого газу, нові математичні моделі розрахунку перепаду тиску на пристрої звуження потоку, коефіцієнта розширення сухої частини вологого газу та рівняння для розрахунку витрати сухої частини вологого газу. The paper developed the basic principles of flowrate measurement of dry part of humid gas, developed new mathematical models for calculating differential pressure in the primary device, the equation for the expansibility factor of the dry part of humid gas, the equation for calculating the flowrate of dry part of humid gas.