“Зелена” архітектура університетських кампусів - Катола, Х. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто питання розвитку “зеленої” архітектури як невід’ємної складової проектування і розвитку університетських кампусів. Considers the question of “green” architecture as part of the design and development of university campuses.
Keywords: “зелена” архітектура; ландшафт; простір; озеленення; кампус; студентське містечко; геометричні форми та об’єм; композиція; “Green” architecture; landscape; open space; landscaping; campus; geometric shapes and volumes; composition