Маркетингова підтримка репутації фінансової установи - Бортніков, П. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто сутність поняття репутації та іміджу фінансової установи, визначені маркетингові заходи, необхідні для підтримання позитивної ділової репутації в умовах кризи. Наголошено, що репутація фінансових установ є важливою складовою ринкової вартості будь-якого банку або страхової компанії. Одним з головних об’єктивних підтверджень високої репутації компанії визначені рейтинги. The esse is dedicated to the consideration of terms “reputation” and ”image” of financial institution, as well as identification of marketing activities necessary to maintain a positive reputation during the crisis. It is emphasized that the reputation of financial institutions is an important part of the market value of any bank or insurance company. One major objective evidence of high reputation is assigned ratings.
Marketing support reputation of financial institutions
Keywords: репутація; ризик репутації; імідж фінансової установи; маркетинг; ринок; PR; банківський сектор; страховий бізнес; reputation; reputation risk; financial institution's image; marketing; market; PR; banking; insurance business