Рекламне забезпечення діяльності Вищого професійного училища №20 в соціальній мережі Instagram - Котецька, Андріана; Трач, Ольга (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
The article proposes measures to promote the activities of the Higher vocational school №20 in the social network Instagram. Contextual diagram of interconnections is proposed.
Keywords: соціальна мережа Instagram; рекламна комунікація; популяризація училища