Townscape of Lviv – phases of development (13th –18th centuries) - Posatskyy, Bohdan (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
This article considers the evolution of the townscape of Lviv in connection with natural landscape,civil buildings and housing during the 13th – 18thcentury. Розглянуто особливості еволюції міського краєвиду Львова в поєднанні з природним ландшафтом і комплексами громадської та житлової забудови впродовж ХІІІ–ХVIII ст.
Міський ландшафт Львова – етапи розвитку (XIII–XVIII ст.)
Keywords: city; townscape; city landscape; city plan; architectural ensemble; architectural image; місто; міський краєвид; міський ландшафт; розпланування міста; архітектурний ансамбль; архітектурний образ