Визначення поняття "методи управління" в загальноосвітньому навчальному закладі - Тунік, Євгенія Юріївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано вживаність, зміст, системність, взаємозв'язок наукового поняття "метод управління" в загальноосвітньому навчальному закладі. На підставі зроблених висновків розроблено визначення цього поняття.
Keywords: поняття; термін; метод; управління