Обґрунтування якості рішень з розподілу ресурсів - Китренко, С. А.; Чатига, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
This paper considers the problems of resources location in IS. Some quality estimation aspects and quality criterions of the resources location are discussed and analyzed. The recommendation as to appliance of the criterions in the certain resources location tasks taking into consideration their advantages and disadvantages are proposed as well. Розглянуто проблеми обгрунтування рішень в задачах розподілу ресурсів, запропоноване визначення критерію та показника, досліджені особливості цих понять, місце економіко-математичних методів у формуванні оптимальних рішень, запропонована послідовність обгрунтування якості рішень.