Очищення стічних вод від двокомпонентних органічних забрудників методом рідинної хроматографії - Петрушка, І. М.; Стокалюк, О. В.; Мальований, М. С.; Захарко, Я. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розроблена математична модель хроматографічного розділення двокомпонентних сумішей для гетерогенної поверхні адсорбату із змінним складом рухомої фази та доведена її адекватність реальному процесу. The mathematical model of chromatographic separations of 2th component mixtures is developed for the heterogeneity of the adsorbent surface with variable composition of mobile phase and its adequacy is led to to the real process.
Keywords: хроматографічне розділення; двокомпонентні суміші