Розроблення методики дослідження параметрів комфортності приміщення в 3D просторі - Марікуца, У.; Мазур, В.; Фармага, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розроблено методику проведення вимірів комфортності приміщень, здійснено ідентифікацію параметрів та визначені розподіли освітленості і температури в 3D просторі. Designed methodology of measuring rooms comfort facilities. Carried out the identification of the parameters and determined the distribution of light and temperature in the 3D space.
Keywords: комфортність; параметри комфортності; мікроклімат; простір; comfort; the parameters of comfort; microclimate; space