Про міграційну політику в Україні - Бльок, Н. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто сутність поняття «міграційна політика». Зазначено, що удосконалення міграційної політики України повинно здійснюватися на основі комплексного підходу. Сформульовано головні функції сучасної міграційної політики в Україні. Рассмотрена сущность понятия «миграционная политика». Отмечено, что совершенствование миграционной политики Украины должно происходить на основе комплексного подхода. Сформулированы главные функции современной миграционной политики в Украине. The article essence of «the migration policy» concept was considered. It is stated that improvement of the migration policy of Ukraine should be based on an integrated approach. Basic functions of modern migration policy were formulated in Ukraine.
Об миграционной политике в Украине
About migration policy in Ukraine
Keywords: трудова міграція; міграційна політика; функції міграції; принципи міграції; трудовая миграция; миграционная политика; функции миграции; принципы миграции; labor migration; migration policy; migration functions; migration principles