Вплив інсоляції на архітектурно-пластичне вирішення фронту забудови - Ідак, Ю. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто питання про вплив природного освітлення на архітектурно-пластичне вирішення фронту забудови. Сонячне світло змінює пластичну виразність об’ємів, під- креслюючи форму та окремі елементи.