Застосування пульсуючих дроселів з ковзним контактом в газоаналітичних пристроях - Кріль, Б. А.; Кріль, О. В.; Кріль, К. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
In this report will consider the benefits of using pulsating linear pneumatic resistance element in gas analytical technique.
Keywords: пульсуючий дросель; газоаналізатор; газоаналітичний пристрій