Підвищення продуктивності Lms Moodle шляхом використання пакетів SCORM - Анохін, Віктор (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016)
В роботі розглянуті можливості з організації навчання при інтегруванні в lms Moodle scorm-сумісних навчальних модулів, деякі програмні середовища для їх розробки та приклади їх використання. This paper describes the possibilities of organizing the training in the integration in lms Moodle scorm-compliant training modules, some software environment for their development and examples of their use.
Keywords: lms Moodle; scorm; Adobe Captivate; електронне навчання; lms Moodle; scorm; Adobe Captivate; electronic education