Архітектура дерев'яних храмів німецьких колоністів турківщини початку ХХ ст. - Мер’є, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проаналізовано архітектуру дерев’яних храмів німецьких колоністів Турківщини початку ХХ століття.