Маркетинг продукції від здійснення реальних інвестицій - Загородній, А. Г.; Микитюк, Н. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Стаття містить визначення понять ”маркетинг будівельної продукції” та ”маркетинг об’єктів капітального будівництва”. Визначено також особливості видів продукції капітального будівництва. Дана загальна характеристика маркетингової діяльності будівельних організацій. The article considers the definitions of ”marketing the construction production” and ”marketing the object of capital building”. Also the peculiarities of kinds of capital building production are determined. The general description marketing activity of construction organizations are given.