Особливості зайнятості в інформаційно-індустріальній економіці України - Моторнюк, У. І.; Стефанишин, О. В.; Теребух, М. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розвиток інформаційно-комунікаційних технологій дає змогу використовувати нетрадиційні форми зайнятості, а гнучка (глобальна) зайнятість означає врахування всіх видів економічної та суспільно корисної діяльності. В умовах розвитку інформаційної економіки базисом створення новітніх факторів виробництва стає інтелект. Обгрунтовано застосування інформаційно-індустріальної концепції зайнятості у вітчизняній економіці. Development of informatively communication technologies allows to utillize the untraditional forms of employment, and flexible (global) employment means the account of all of types of economic and publicly useful activity. In the conditions of development of informative economy the base of creation of the newest factors of production is become by an intellect. In the article application of informatively industrial conception of employment is grounded in a domestic economy.
Features of employment in the informatively industrial economy of Ukraine
Keywords: інформаційно-індустріальна економіка; інформаційно-комунікаційні технології; концепція традиційної зайнятості; нетрадиційні форми зайнятості; концепція глобальної зайнятості; інноваційні зміни змісту зайнятості; informatively industrial economy; informatively communication technologies; conception of traditional employment; untraditional forms of employment; conception of global employment; innovative changes of maintenance of employment