Застосування капаметрії для уточнення фаціальних границь приосьової зони Дніпровсько-Донецької западини - Крива, І. Г.; Онуфришин, С. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано магнітну сприйнятливість осадових порід приосьової зони Дніпровсько-Донецької западини. Показані можливості використання капаметрії для уточнення фаціальних границь ДДЗ. Проанализирована магнитная восприимчивость осадочных пород приосевой зоны Днепровско-Донецкой впадины. Показаны возможности использования капаметрии для уточнения фациальных границ ДДВ. The magnetic susceptibility of sedimentary rocks in the central zone of the Dniepr-Donets Depression was analyzed. The possibility of application of the х-metering in refining the facial boundaries in the Dniepr-Donetsk Depression is shown.
Использование капаметрии для уточнения фациальных границ приосевой зоны Днепровско-Донецкой впадины
Application of х-metering in refining the facial boundaries of central zone of the Dniepr-Donets depression
Keywords: осадові породи; магнітна сприйнятливість; х-метрія; фаціальні границі; Дніпровсько-Донецька западина; осадочные породы; магнитная восприимчивость; х-метрия; фациальные границы; Днепровско-Донецкая впадина; sedimentary rocks; magnetic susceptibility; х-metering; facial boundaries; Dniepr-Donets Depression