Проблеми сушіння поліаміду-6 - Ханик, Я. М.; Мількович, О. І.; Дулеба, В. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Наведено та проаналізовано кінетичні залежності, а також подано порівняльну характеристику питомих енергетичних затрат під час сушіння поліаміду-6 в умовах щільного шару та конвективного зневоднення. The kinetic dependencies of polyamide drying in dense layer and convective dewatering conditions have been given and analyzed, and also comparative characteristic of specific energy expenses have been given.
Keywords: кінетичні залежності; зневоднення; kinetic dependencies; been given