Ідентифікація номінально-статичної характеристики термоелектричного перетворювача - Столярчук, Володимир (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Наведено алгоритм визначення значення диференційної термоелектрорушійної сили термопари з використанням ефекту Пельтьє. Приведен алгоритм определения значения дифференциальной термоелектродвижущей силы термопары с использованием метода Пельтье. Determination algorithm of thermocouple differential thermoelectromotive force value using Pelletier effect is proposed in the articl.