Математична модель магнітного інтегрального мікросенсора - Теслюк, В. М.; Колесник, К. К.; Раєвський, П. Ю.; Панчак, Р. Т. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розроблено математичну модель інтегрального магнітного мікросенсора. Проаналізовано напружено-деформований стан мікропристрою та наведено результати моделювання.

Mathematical model for integrated magnetic microsensor is designed. Strain-deformationanalysis of micro device was held and results of modeling are presented.
Keywords: 621.3.049.77.017