Ocena efektywnosci gospodarowania z wykorzys taniem analitycznej funkcji produkcji - Koziol, L.; Koziol, W.; Zych, W. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розкрито основні аспекти моделювання процесу виробництва та оцінено ефективність господарської діяльності з використанням методів аналізу. Elucidated main aspects of production process modellinq and evaluated household activity efficiency with the use of analysis methods.