Стратегічний вимір логістичної концепції прийняття рішень - Крикавський, Є. В.; Сапіга, Р. І.; Пісний, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено вплив логістичних концепцій на ефективність стратегічних управлінських рішень. Ідентифіковані істотні причинно-наслідкові зв’язки в процесі реалізації стратегічних рішень. Аргументовано на характерних прикладах із історії діяльності провідних компаній свiту напрями уникнення помилкових стратегічних рішень. The influence of logistic conceptions on efficiency of strategic administrative decisions is investigated. Substantial causally-consequence copulas in the process of realization of strategic decisions are identified. on characteristic examples from history of activity of leading companies of the world directions of avoidance of erroneous strategic decisions are argued.