Analysis and choice of optimal conditions for the burning of natural gas with heated air in the reactor of carbon black obtaining - Baldis, Аndriy; Shevchuk, Vasyl (Publishing House of Lviv Polytechnic National University, 2008)
Проведений аналіз процесів змішування і горіння потоків природного газу з нагрітим повітрям в пристрої реактора одержання технічного вуглецю. Наведені результати промислових випробувань пристроюз однопоточним пальником попереднього часткового змішування компонентів. Розглянуті конструкційні особливості і умови експлуатації однопоточних і багатопоточних пальників для спалювання природного газу з нагрітим повітрям в реакторах одержання технічного вуглецю. The mixing and burning of natural gas with heated air in the reactor of carbon black obtaining have been analyzed. Commercial test results for the device of partially premixed components with single-flow burner have been considered. Construction peculiarities and operational conditions of single- and multi-flow burners have been examined.
Аналіз і вибір оптимальних умов спалювання природного газу з нагрітим повітрям в реакторі одержання технічного вуглецю
Keywords: пальник; реактор; технічний вуглець; природний газ; стабільність полум‘я; burner; reactor; carbon black; natural gas; flame stability