Проектування наземних інформаційних комплексів систем дистанційного зондування Землі - Горбатий, І. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Запропоновано нові технічні рішення під час проектування наземних інформаційних комплексів (НІК) приймання, оброблення та архівування даних дистанційного зондування Землі (ДЗЗ), структурну схему та характеристики НІК. The new technical decisions during design the earth informative complexes (EIC) of receiving, processing archive the data of the remote sensing of Earth (RSE), structural scheme and parameters of EIC was offers. The recommendations for design EIC was formulate.
Keywords: дистанційне зондування Землі; наземні інформаційні комплекси