Маркетинг фінансових послуг між діловими фірмами - Заєць, М. А.; Чернишова, О. Б.; Стариков, С. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто та проаналізовано маркетингові підходи у сфері надання фінансових послуг між суб’єктами підприємницької діяльності. Article is denote to consideration and analysis of marketing approaches in the scope of rendering the financial services between subjects business activity.